Başkan Yüksel Zabıta Teşkilatının 192. Kuruluş Yıl Dönümünü Kutladı

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanılan Zabıta Haftası nedeniyle Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin bu özel gününü kutlayarak Zabıta personeliyle birlikte öğle yemeği yedi.

Zabıta Teşkilatının 192. kuruluş yıl dönümünü unutmayan Başkan Yüksel Ergene Belediyesi Zabıta müdürlüğünde görevli olan Zabıta personelini bu özel günde yalnız bırakmadı. Ergene Belediyesi Zabıta Müdürlüğünü bizzat ziyaret ederek Zabıta müdürü Ayhan Aktaş’a  çiçek takdim eden Başkan Yüksel görevde olan personelin Zabıta haftasını kutladı.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Zabıta teşkilatımız kökleşmiş bir teşkilattır, zabıtanın görevleri kendilerine büyük yükler ve sorumluluklar getiriyor. Beldede esenlik, huzur ve refahı sağlayan Zabıta ekibimiz gece gündüz demeden Ergene halkı için çalışıyor ve çalışmaya da devam edecektir. Ben bugün 192. Kuruluş yıl dönümünü kutlayan Zabıta Teşkilatının Zabıta haftasını kutluyorum” dedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Zabıta haftası münasebetiyle Ergene Zabıta Müdürlüğüne öğle yemeği programı düzenledi. Başkan Yüksel Pınarbaşı Mahallesinde bulunan Şelale Kır Lokantasında Zabıta Personeli ile birlikte yemek yedi.

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in düzenlemiş olduğu öğle yemeği programına Ergene Belediye Başkan Yardımcıları Hülya İnci, Menderes Yıldız, Nuh Nuhoğlu ve Harun Akkan da katılarak Zabıta müdürlüğünde çalışan personelin Zabıta haftasını kutladı.