İbni Sina Caddesine Sıcak Asfalt Serilecek

Ergene İlçesi Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesinde yol yapım çalışmaları start aldı. Büyük iş makineleri ile kazılan yolda ekipler iki ayrı noktada çalışmalarına başladı.

Ergene İlçesinde hızlı bir şekilde devam eden yol çalışmalarından bir yenisi de Yeşiltepe Mahallesi İbni Sina Caddesi üzerinde başlandı. Büyük kato iş makineleri ile İbni Sina Caddesi kazılırken caddenin diğer kısmında da taş dolgu malzeme serim çalışmalarına başlanıldı.

40 kamyon taş dolgu malzeme İbni Sina Caddesine gün içinde serilirken, hızlı bir şekilde ilerleyen çalışmalar kapsamında önümüzde ki günlerde malzeme serim çalışması da tamamlanacak.

Malzeme seriminin ardından yolun oturuşmasıyla birlikte İbni Sina Caddesine sıcak asfalt dökülecek. Yapılan çalışmalardan dolayı son derece memnun olduklarını belirten mahalle sakinleri hafta başından itibaren başlayan çalışmaların çok hızlı bir şekilde ilerlediğini belirterek kısa sürede ekiplerin büyük mesafe yol kat ettiklerini ve bu hızlı çalışmadan gayet memnun olduklarını belirtti.

Yıllar sonra İbni Sina Caddesine sıcak asfalt serileceğini belirten mahalle sakinleri Ergene Belediyesinin bu güzel hizmetinin görmezden gelinemeyeceğini belirttiler.