Duyarlı Çİft Parkı Temizledi

Ergene’de çevre duyarlısı vatandaşlar Sağlık Mahallesinde bulunan Zübeyde Hanım Parkında yerlere savrulmuş olan çöpleri temizleyerek örnek bir davranış sergilediler.

Ergene’de ikamet eden Neslihan ve Murat çifti çevre temizliği konusunda önce ki gün çok güzel bir davranışın altına imza atarak Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım parkında etrafa atılmış çöpleri toplayarak bunları çöp kovalarına boşaltılar. Neslihan ve Murat çifti temizlik konusunda sadece Ergene Belediyesinin değil tüm Ergene halkının sorumlu olduğunu en iyi şekilde göstermiş oldu.

Yapmış oldukları bu güzel çalışmayı sosyal medya hesaplarından paylaşan çiftler Ergene Belediyesinin büyük takdirini topladı. Konu ile ilgili olarak Ergene Belediyesinden yapılan açıklamada, “İnsanlar ve canlılar, ancak temiz bir ortamda yaşar. Çevre Temizliği, günümüzde dünyanın en önemli sorunları arasındadır. Çevre temizliği konusunda her bireyin üzerine büyük sorumluluk düşmektedir, Ergenemizde çevre sorumluluğunu bir vatandaş olarak en iyi şekilde örnekleyen Neslihan-Murat çiftine teşekkür ediyoruz” denildi.