Burcu Güneş Ergeneye Unutulmaz Bir Gece Yaşattı

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Türkiye’nin en ünlü ses sanatçılarından biri olan Burcu Güneş Ergene’de konser verdi. Velimeşe Mahallesinde gerçekleşen konserde vatandaşlar gönüllerince eğlendi.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla Burcu Güneş Ergene’de konser verdi. Velimeşe Mahallesi meydanında gerçekleşen konsere binlerce kişi katıldı.

Burcu Güneş konserine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı temsilen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Yardımcısı Ayça Çevikelli, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Erdinç İrel, Ergene Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve binlerce vatandaş katıldı. Konsere katılan davetliler Burcu Güneş’in söylediği şarkılara hep bir ağızdan eşlik etti. Müthiş bir konsere ev sahipliği yapan Ergene İlçesi Velimeşe Mahallesinde ki coşku görülmeye değerdi.

Burcu Güneş konseri tamamlanırken, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün Burcu Güneş’e çiçek takdim etti bunun yanı sıra ayrıca Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Burcu Güneş’e isminin yazılı olduğu Ergene Velimeşe Spor takımının formasını hediye etti.

Konser sonrasında havai fişek gösterisi ve bando eşiğinde fener alayı düzenlendi.