Sorumsuzlar Kirletiyor Belediyemiz Temizliyor

Ergene İlçesi sınırlarında bulunan ve kullanılmayan otobüs dinlenme tesisi ne yazık ki bayram tatilinde sorumsuz vatandaşlarca yine çöplüğe dönüştürüldü. Ergene Belediyesi Temizlik İşleri çöpleri ortadan kaldırarak üzerine düşen görevi yerine getirirken tekrardan bu alanın çöplüğe dönüşmemesi için uyarıda bulundu.

Ergene İlçesi Karamehmet Mahallesi yakınlarında bulunan dinlenme tesisleri yine çöp manzarası ile karşı karşıya kaldı. Sorumsuz vatandaşların buraya atmış olduğu çöpler ile ortaya büyük bir çevre kirliliği oluşturulurken Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün yapmış olduğu çalışma ile çöpler temizlendi.

Ergene Belediyesi Temizlik İşlerinden yapılan açıklamada bu bölgenin kullanılmamasına rağmen kendini bilmez sorumsuz kişilerce çöplüğe dönüştürülmesi tasvip edilmeyecek bir durum, Ergene’yi çöplerden arındırmamız için sadece bizim değil herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor açıklaması yapıldı.