Öztrak, Ergene’de Teşekkür Ziyaretinde Bulundu

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak 24 Haziran seçimlerinde yoğun bir şekilde çalışan Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’de yer aldı.

Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak teşekkür ziyareti kapsamında Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu. Vekil Öztrak’ı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Erdinç İrel ve Partililer karşıladı.

Gerçekleştirdiği ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi Ekonomi Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ülke gündemini değerlendiren bir konuşma yaparken, 24 Haziran seçimlerinde özverili bir şekilde çalışan Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e, Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanlığına ve partililere teşekkür ettiğini belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen ziyarete Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve İlçe Başkanı Erdinç İrel’in yanı sıra Ergene Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi Süleymanpaşa İlçe Başkanı İlker Yağcıoğlu, Ergene Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Ergene İlçe Yönetimi ve çok sayıda partili yer aldı.