Piknik Alanındaki Çöpler Temizlendi

Ergene İlçe sınırlarında bulunan Ulaş Mahallesindeki Çamlık Piknik alanına hafta sonu vatandaşlar akın etti.  Hafta sonu tatillerini piknik yaparak geçiren ailelerden arta kalan çöpleri temizleme işi yine Belediye Temizlik İşleri personeli tarafından yapıldı.

Ergene Belediyesi Temizlik İşlerine bağlı personeller hafta sonu yüzlerce vatandaşa ev sahipliği yapan Ulaş mahallesindeki piknik alanında temizlik çalışmalarında bulundular. Yapılan tüm uyarılara rağmen çöplerini gelişi güzel etrafa atan sorumsuz vatandaşların oluşturmuş olduğu çevre kirliliğini Ergene Belediyesi Temizlik İşleri ekipleri engelledi.

Yaz döneminde vatandaşlar tarafından bölgemizde en çok tercih edilen piknik alanlarından biri olan Ulaş Mahallesindeki Çamlık Piknik alanı her hafta sonu olduğu gibi bu hafta sonu da yoğun bir kalabalığa ev sahipliği yaptı. Piknik yaparak hafta sonu tatillerini geçiren bazı sorumsuz piknikçilerin çöplerini çöp konteynerlerine atmak yerine oldukları yere bırakmayı tercih etmeleri kötü görüntüye ve çevre kirliliğine neden oldu.

Çamlık piknik alanında etrafa saçılan çöpleri temizleme işi Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne kaldı. Sabahın erken saatlerinde piknik alanına gelen temizlik işleri personeli tarafından etrafa dağılan çöpler toplanarak piknik alanı temizlendi. Ergene Belediyesi Temizlik işlerinden yapılan açıklamada; Çamlık içinde yeterli sayıda çöp konteynerlerimiz, çöp kutularımız var. Çöp kutularına atılmayan çöpler çevre kirliliğine ve kötü görüntülerin ortaya çıkmasına neden olmakta. Burası sadece hafta sonları değil, hafta içinde de vatandaşlarımız tarafından kullanılmaktadır. İnsanlarımızı temizlik konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz.  Piknik yapan vatandaşlarımızdan çöplerini park içinde bulunan çöp kutularına atmalarını rica ediyoruz.