Ergene Belediyesi Mağdur Vatandaşına Yardım Elini Uzattı

Ergene Belediyesi geçtiğimiz günlerde İlçe genelinde yaşanan sel ve su baskınlarından sonra, evlerinde mağduriyet yaşayan vatandaşlarına yardım elini uzattı. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’in talimatı ile Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları ile zarar gören evlerde tadilat, bakım ve onarım çalışmaları yapıldı.

Ergene ilçesinde geçtiğimiz haftalarda yaşanılan sel ve su baskınlarının ardından evleri zarar gören vatandaşların imdadına Ergene Belediyesi yetişti. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı olan ekipler Sağlık Mahallesi Ergin Sokak, Yeşiltepe Mahallesi Ahenk Sokak ve yine Yeşiltepe Mahallesi Halide Edip Adıvar Sokakta zarar gören evlerde tadilat, bakım ve onarım yaparak vatandaşının yanında oldu.

Yapılan yardımdan dolayı memnuniyetlerini dile getiren vatandaşlar, mağduriyetlerinin giderilmesinde başta Belediye Başkanımız Rasim Yüksel olmak üzere emeği geçen tüm Belediye çalışanlarına teşekkürlerini iletti.