Sağlık Mahallesi Sevgi Yolundaki Çalışmalar Devam Ediyor

Ergene Belediyesi tarafından Sağlık Mahallesine yapılan ve adı Sevgi Yolu olarak adlandırılan Edirne 4. Sokaktaki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte Edirne 4. Sokak baştan aşağıya yenilenmiş olacak.

Yol çalışmaları ve çevre düzenlemeleriyle birlikte vatandaşların taleplerini yerine getirmeye çalışan Ergene Belediyesi yapmış olduğu yol çalışmaları ile Ergene’nin çehresini değiştirmeye devam ediyor.

Sağlık Mahallesi Edirne 4. Sokakta yapılan ve adı Sevgi Yolu olarak adlandırılan yol çalışmasında Ergene Belediyesi ekipleri hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan çalışmalar hakkında Ergene Belediyesi Fen İşlerinden aldığımız bilgilere göre TREDAŞ ekipleri ile birlikte çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından verilen bilgiye göre; TREDAŞ ekipleri tarafından elektrik direkleri kaldırılarak, enerji hatları yerin altına alınmakta olduğu ve yapılan bu çalışmanın ardından Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yolun yapımı gerçekleştirilecek. Bu zamana kadar yapılan çalışmalarda Edirne 4. sokakta ticari alana kadar olan kısma beton dökülmüş olup, ilerleyen günlerde bu yolun üzerine parke taşlar döşenecek, ticari alana kadar olan yol tamamlanmış ve ticari alanda kalan yol da kumlamalı taş yapılacak. Fen İşleri Müdürlüğü, hedeflerinin yaklaşık olarak 1 km uzunluğunda olan Edirne 4. Sokakta ki beton yol çalışmalarını Kurban Bayramına kadar bitirmek olduğu’ bilgisi verildi.