Park Aydınlatmaların Hepsi Çalışır Hale Getirildi

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler İlçemizde ki mahallelerde bulunan tüm çocuk oyun parkalarında ki aydınlatmalara bakım ve onarım yaptı. Yapılan bakım ve onarım ile tüm aydınlatma direkleri çalışır hale getirildi.

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Birimi tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında İlçemizde ki mahallelerde bulunan tüm çocuk oyun parkalarında ki aydınlatmalara bakım ve onarım yapıldı. Vatandaşlardan gelen istek ve talepler doğrultusunda aydınlatmalara yapılan bakım ve onarım ile çocuk oyun parklarında bulunan aydınlatma lambalarının hepsi çalışır hale getirildi.

Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte parklarda daha fazla vakit geçirmek isteyen aileler akşam olduğundan yanmayan aydınlatma lambalarından şikâyetlerini Ergene belediyesine iletmeleri üzerine, Vatandaşlardan gelen şikâyetleri dikkate alan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Elektrik Birimi tarafından, parklardaki aydınlatmalara bakım çalışması yapıldı.

Parklarda aydınlatmalara yapılan bakım ve onarımın ardından, vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı Ergene Belediyesine teşekkürlerini iletti.