Parklarda Temizlik Çalışması Devam Ediyor

Ergene Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ilçemizde bulunan yerleşim alanları içindeki yabani ot ve bitkileri biçmeye ve temizlemeye devam ediyor. Yapılan çalışmalar kapsamında gün içinde ekipler farklı mahallelerde çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

Ergene ilçesindeki yerleşim alanları içinde büyüyen otların temizlenmesi için oluşturulan ekipler, yoğun bir iş mesaisi içerisinde yol kenarları ve refüjlerde temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ergene Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı olan ekipler önce ki gün Velimeşe Mahallesi meşeli piknik alanında ot biçimi, budama, ağaçlarda kireçleme ve temizlik çalışması yaptı. Bir başka ekip ise Marmaracık Mahallesi Kaymakamlık binası bahçesi ve Velimeşe Mahallesi yeni yapılan fırınlı parkta sulama çalışması yaptı.

Ergene Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri İlçe genelinde bulunan parklardaki temizliğe özel bir önem gösterirken yine başka bir ekip önce ki gün Yeşiltepe Mahallesinde ki parklarda ve Sağlık Mahallesi 4. Sokaktaki park ile Barış parkında temizlik çalışması yaptı.

Her zaman vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Ergene Belediyesi İlçe genelinde parklarda yapmış olduğu temizlik çalışmaları ile Ergene halkının en iyi şartlarda yaşamlarını sürdürebilmeleri için çalışıyor.