Ergenede Çöp Konteynerleri Temizleniyor

İlçe genelindeki mahallelerde kullanılan çöp konteynerleri, kötü koku ve görüntüye sebep olmamaları için Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, belirlenen program dahilinde temizleniyor.

Ergene Belediye Başkanlığı temizlik faaliyetlerine İlçe genelindeki mahallelerde bulunan çöp konteynerlerini yıkayarak devam ediyor. Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte İlçe genelinde kötü koku ve görüntüye sebep olacak çöp konteynerlerinde temizlik yapan Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, detaylı bir şekilde konteynerleri dezenfekte ederek Ergene halkının çevre sağlığını koruyor.

Yapılan çalışmalar kapsamında çöp konteynırları yıkama aracının içine alınarak dezenfekte edilmiş ve temizlenmiş bir şekilde yerlerine geri konulurken, Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çöp konteynırlarını yıkayarak oluşan zararlı böcekleri ve bakterileri de ortadan kaldırıyor.

Ergenede bulunan vatandaşlar yapılan çalışmayı takdirle karşıladıklarını belirterek “Bu güzel temizlik çalışması ile yaz aylarında oluşan kötü kokunun, karasinek ve sivrisineğin çoğalmasının da önüne geçilmesinden mutluyuz” dediler.