Ergene Belediyesi 3500 Hasta Nakili Gerçekleştirdi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşın her daim yanında olan Ergene Belediye Başkanlığı Sağlık İşleri Birimi 2015 yılından itibaren 3.500 defa çevre il ve ilçe hastanelerine hasta nakili gerçekleştirdi.

Vatandaşın her daim yanında olan Ergene Belediyesi bünyesinde bulunan Sağlık İşleri Birimi ile gerek evde bakım gerekse ihtiyaç sahibi aileleri çevre il ve ilçe hastanelerine taşıyarak sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmaların sürdürüyor. 2015 yılından itibaren 3.500 defa çevre il ve ilçe hastanelerine hasta nakilini gerçekleştiren Ergene Belediyesi bu hizmeti ile örnek bir belediyecilik hizmeti sunmuş oluyor.

İlçe genelinde ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak adına hayata geçirdiği Evde Bakım ve Sağlık Hizmeti, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Yürüttüğü evde bakım ve sağlık hizmetiyle kimsesiz ve yardıma muhtaç vatandaşların yaralarını saran Ergene Belediyesi sağlık hizmetini vatandaşların ayağına götürerek Ergene halkının takdirini kazanıyor.