Ergene Belediyesi’nin Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesi Devam Ediyor

Ergene Belediyesinin, Esenler Mahallesinde başlattığı düğün salonu inşaatının çalışmalarının devam ettiği bildirildi.

Ergene Belediyesinin mahallelerde sürdürdüğü hizmet çalışmaları devam ediyor. Esenler Mahallesinde de düğün salonu inşaatı belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre, bu yıl tamamlanarak hizmete girmesi beklenen düğün salonu projesinin halkın ihtiyacı fazlasıyla karşılayacak şekilde dizayn edileceği öğrenildi.

Projenin detayları,104/1 parsel üzerinde 2018 yılı içinde tamamlanarak halkın hizmetine sunulacak olan Çok Amaçlı Düğün Salonu Projesi,  918 m2 alanda 500 kişilik  mini anfi açık hava etkinlik alanı, eğlence alanı, gelin odası, mutfak, depo ve wc alanları bulunduğunun bilgisi kaydedildi.

Başkan Yüksel ‘Durmak Yok Yola Devam’

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel yaptığı açıklamada ‘ Seçim öncesinde verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Ergenemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Gerçekleştirme imkanı bulduğumuz hizmetlerin yanı sıra çizimleri tamamlanmış projeleri de sırasıyla tamamlamaya gayret ediyoruz. Yeni projelerle birlikte geleceğin modern Ergene’sini kurmak için gayret sarf ediyoruz. Bu doğrultuda düğün salonu ihtiyacı olan Pınarbaşı mahallemize düğün salonunu kazandırırken diğer mahallelerimizde yapım çalışmalarına başladık. Bu salonlar sadece düğün salonu olarak da kullanılmayacak. Çok amaçlı salon olarak kullanılabilecek ve mahalle halkına hizmet verecek alanlar olacak” ifadelerine yer verdi.