Ergene Belediyesi Halk Dansları Topluluğu Lapta Festivaline Katıldı

22-23  ve 24 Haziran tarihlerinde Kıbrıs’ta düzenlenen Geleneksel 8. Lapta Kültür Festivali'nde Ergene Belediyesi Halk Dansları Topluluğu sahne aldı.

Direktör, grup koordinatörü, eğitmen ve dansçılar ile birlikte toplam 18 kişilik ekip ile çıkılan yolculukta Ergene Belediyesi en iyi şekilde temsil edildi.

8. Lapta Kültür Festivali'ne Türkiye’den Ergene Belediyesi  ve Polatlı Halk Dansları Grubu, Makedonya ve Polonya’dan da ekiplerin katılması ile tam bir sahne dansları gösterilerinin yaşandığı festivalde  görsel şölen yaşandı.

Lapta Belediyesi ev sahipliğinde  düzenlenen resepsiyonda Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i temsilen  Ergene Belediye Başkanlığının hediyeleri takdim edilirken, Lapta Belediye Başkanının hediyeleri de kabul edildi.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘ Belediyemiz halk oyunları ekibi ile belediyemizi ve ilçemizi temsil etmenin gururunu yaşadık. Birçok ülkenin de katıldığı festivalde çeşitli gösterilerimiz büyük ilgi gördü. Festival boyunca kortej yürüyüşünde söylenilen marşlar taşıdığımız bayrağımız ile ülkemizde ve belediyemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Festival dönüşünde de bizlere destek veren ve halk oyunlarımızın yaşamasına olanak ve destek veren belediye başkanımıza teşekkür ederiz’ ifadelerine yer verdi.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 105 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1066552