Ergene’de Ramazan Bayramı Coşkuyla Kutlandı

Ergene protokolü, Ramazan Bayramı’nın ilk günü Ergene Kaymakamlığının ev sahipliğinde  düzenlenen bayramlaşma programıyla bir araya geldi.

Ulaş Mahallesi Atatük Anıtı alanında düzenlenen bayramlaşma programına AKP Tekirdağ Milletvekili Metin Akgün, Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ve eşi Ayten Yüksel, Belediye Başkan Yardımcısı Nuh Nuhoğlu, Hülya İnci’nin yanı sıra daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen tören programı kapsamında vatandaşlarla tek tek tokalaşarak hatırların sorulduğu bayramlaşma programında bu yılda birlik beraberliğin güzel görüntüsü oluşturuldu.

Başkan Yüksel ‘ Bayramlar Birlik ve Beraberlik Günüdür’

Bayramların önemine değinen Başkan Yüksel ‘Bayramlarımız bağlarımızı kuvvetlendiren, dargınlıkların son bulmasına vesile olan, yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği, insanlar arasındaki sevgiyi ve saygıyı artıran anlamlı günlerdir. Bayramlar toplumsal yaşantımızda vazgeçilmez bir önem taşımaktadır. Milli ve dini bayramlarımızı birer fırsat olarak görerek, bayramların arttırdığı hoşgörü, yardımlaşma ve dayanışma duygularından yararlanarak bu kutlu günlerde birlik ve beraberliğimizi perçinlemeli, barış ve sevgi dolu günler geçirmek için elimizden geleni yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın tüm insanlığa, Türk İslam âlemine ve ülkemize sağlık, huzur ve barış getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ulaş Mahallesinde düzenlenen bayramlaşma programının ardından Ahimehmet Mahallesinde düzenlenen bayramlaşma programına katılan Belediye Başkanı Rasim Yüksel, geleneklerimize sahip çıkarak her yıl bayramlaşma programının ardından Ahımehmet Mahallesinde çocuklarımızla bir arayarak gelerek; bayram sevincini onlarla birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Çocuklarımızla  birlikte daha nice neşe ve huzur içerisinde bayramlar geçirmeyi temenni ediyorum’ ifadelerine yer verdi.

Ergene  belediye başkanı Rasim Yüksel her bayram olduğu gibi bu bayramda da CHP Ergene ilçe başkanı, partililer, belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte Ergene ilçesindeki tüm mahalleleri tek tek gezerek vatandaşlarla bayramlaştı.

Ergene’de Çocuklar Bu Yılda  Unutulmadı

Bayramların çocukların sevinçlerini çoğaltmak kardeş duygularını güçlendirmek adına çocuklara yönelik ilçenin Ahimehmet, Kırkgöz, Pınarbaşı ve Ulaş  Mahallelerinde  çocuklar için şişme oyun parkları kuruldu. Çocuklar  bayram boyunca gönüllerince eğlenerek, düzenlenen etkinlikten dolayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e teşekkürlerini illettiler.

Bugün Edilen Ziyaret Sayısı: 216 | Toplam Ziyaret Sayısı: 1168237